DE KWALITEIT IS ONZE KERNcultuur

Dongguanstad hij Fu-de Kledingsco. van Ni Duitsland, Ltd.

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Dongguan City He Fu Ni Ge Apparel Co., Ltd.

Dongguan City He Fu Ni Ge Apparel Co., Ltd.

company
Textiel Breiende fabriek
Kledingsfabriek
Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 300~3000
Jaarlijkse omzet : 100 Million-500 Million
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 90% - 100%
Factory: Textile Knitting Factory & Apparel Factory

De Kledingsco. van Hefunige van de Dongguanstad, Ltd bij één van de grootste basis van de kledingsproductie in China wordt gevestigd dat--De Mensen van HU, Dongguan, die voor zijn uitstekend milieu, geografische plaats en geschikt vervoer beroemd is. Het bedrijf specialiseert zich in van stof het breien aan het ontwerpen en het produceren van professionele sportenkleren.


Wij hebben een eigen stoffen breiende fabriek, een rijpe productiewijze, een Rijk leveringsketen, professioneel en efficiënt productiemateriaal. Wij hebben een sterk ontwerpteam, zijn Onze hoofdproducten etc. sportuitrustingkleding, de uitvoer naar vele landen en gebieden, zoals Europees, Noord-Amerika, Zuid-Amerika. Onze manier van het producten niet alleen lood, maar ook heeft een uniek ontwerp, is elk product de weerspiegeling van onze beroeps, kennis en originaliteit, dat ook waarom wij heel wat loyale klanten kunnen hebben. Wij leiding behandelen in het groot ODM & OEM. Tot nu toe heeft ons bedrijf meer dan duizenden klanten komt uit rondom de wereld sinds zijn stichting gediend, annuleer productie bereikt meer dan tien miljoen. Ons eigen merk „DILANNI“ en „VASTE ABS“ zijn populair onder Noord-Amerika, Europa en andere ontwikkelde landen.


Wij zullen de geest van „kwaliteit zijn het leven voortzetten, is de stijl ziel“, en houdt verbeteren op productie en ontwerp gebaseerd. Wij centreren op merk en leveren een grote inspanning om te overschrijden om hoogte te leveren - kwaliteitsproducten voor klanten en met u samen te groeien. Ons team is jong en energiek, verheugen wij ons op uw bezoek!

 

Dongguanstad hij Fu-de Kledingsco. van Ni Duitsland, Ltd in het jaar 2014, wij, een zeer jong bedrijf, maar in enkel drie jaar wordt die wij ons tot een reeks van het Spinnen, druk en het verven, kledingsontwerp en productie in één van de grote ondernemingen hebben ontwikkeld opgenomen die. Dongguanstad is hij Fu-de Kledingsco. van Ni Duitsland, Ltd één van de belangrijke namen van markt professioneel aanbieden en hoogte - kwaliteit een grote verscheidenheid van sportswear.such zoals voor: Yoga, het cirkelen, fitness, opleidend, lopend, vissend en ander sporten. Zijnd een kwaliteits bewuste fabrikant, een exporteur en een leverancier van de industrie, zorgen wij elk van deze producten ervoor wij gelijke de internationale normen en de normen aanbieden. Onze deskundigen ontwerpen de volledige aangeboden waaier die geavanceerde buitenlandse methodes volgen en gebruikend recentste machines&tools, Alle basisinput die wij verkregen=worden= door slechts betrouwbaar naderbij te komen &authorized verkopers door de markt hebben vereist. Dit steunt ons in de productie van een uitstekende serie van unmatchable kwaliteitsproducten voor de cliënten. Voorts bezitten de efficiënte beroeps van firma capaciteit te verstrekken de eminente cliënten oplossing voor OEMAND-ODM aanpasten. Houdend de behoeften van de klanten op bovenkant, verzekeren wij om hen op de best mogelijke manier tevreden te stellen.

 

wij zullen stabiele aardige kwaliteitsgoederen, op tijd levering, altijd in lijn voor de naverkoopdienst verstrekken.

Wij doen OEM en ODM productie.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van sportkledingsfabrikanten en wevend fabriek, is de kwaliteit zeer stabiel. Wij hebben heel wat gasten etc. doen bedrijfsplatform, zoals Amazonië, Ebay, Wal-Mart.

1) Productiedienst. Met Knipsel, het Naaien, het Strijken, QC, verpakking


2) R&D-dienst. Met de arbeiders van de steekproefmaker, tellersarbeider, merchandiser, ontwerp


3) Sourcing: sourcing en merchandiser.


4) Op de markt brengende Dienst.

Contactgegevens
Dongguan City He Fu Ni Ge Apparel Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Candice

Tel.: 86-15920273962

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!